Academy Wars

Academy Wars gaat over twee vijandige scholen waar mensen leven die zich in draken kunnen veranderen.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 perfect day to get a Tan?

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuteurBericht
Razor

Razor

Aantal berichten : 870
Registratiedatum : 14-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    ma aug 20, 2012 11:04 am

Razor had zich net om gekleed toen de neven weer eens irritant werden en hem hard tegen zijn schouder stoten. Ebon aan zijn linker kant en Talon aan zijn rechter. Razor gromde boos, maar reageerde niet verder en trok zijn sport shirt aan voor hij het kleedhok uit liep. Saai als altijd dus besloot Razor eens een van de moeilijkste trucs te doen die de meete niet onder de knie hadden buiten de meeste lucht draken. Razor was aan de beurd en veranderde in zijn gitzwarte draak. Voor de eerste keer nadat hij Cira had gezegd dat hij haar mocht deed zijn draak weer wat hij wilde en spreiden zijn vleugels voor Razor zich af zetten en omhoog schoot. Zijn weerstand tegenover de lucht was weinig en zijn gestroomlijnde lichaam boorde gemakkelijker door de lucht dan die van de andere soorten draken van de drie andere elementen. Razor maakte een haakse bocht naar rechts om een aarde draak te ontwijken en schoot soepel tussen de andere klasgenoten door voor hij een leeg stuk had om de kurkentrekker te doen. Hij verlegde de helft van zijn gewicht naar een kant en legde zijn staart in een soort van bocht die hij rustig rond begon te draaien en klapte een vleugel half in en de andere spreiden Razor helemaal uit. Als een zwarte waas draaide Razor voor een meter of twee rond voor hij merkte dat Talon hem wilde beuken. Razor sloeg snel met een machtige slag van zijn vleugels en schoot nog verder omhoog waardoor Talon met op een meter na miste. Razor grijnsde, maar ging niet naar Talon toe, hij had geen zin om nog eens straf te krijgen. Razor draaide en dook in een duikvlucht naar beneden en schoot recht op de grond af, maar Talon was kennelijk nog niet klaar met hem en dook Razor achterna. Razor spreiden zijn vleugels op soepel te gaan landen toen hij plotseling van de achterpoten van Talon achter zijn schouderbladen voelde. Door het gewicht van de waterdraak werd Razor het gras ingedrukt. Razor voelde zijn ribben net niet knappen zodat ze gebroken zouden zijn, maar de bogen wel flink in. Talon werd boos toe geroepen, maar straf krijgen ho maar. Razor gromde nijdig toen de water draak eindelijk van hem af ging en stond op voor hij zich uit schudden. Ja hoor kreeg hij weer een preek! 'Hem moet je hebben ik vloog zonder Talon te irriteren, Die kwal moet me altijd hebben net als Ebon! Rijkelui's kinderen Bah!' riep Razor terug voor hij terug veranderde en zijn ribben voelde schreinen. De docent was er kennelijk niet op gebrand om tegenspraak te krijgen, maar dat kon Razor niks schelen. Toen deze weer begon te preken had Razor er genoeg van. 'Weet je barst maar. Die twee trek je altijd voor!' Razor liep weg en kon het niet hebben dat ze zo tegen hem deden. Die twee hadden altijd problemen veroorzaakt en dan kregen andere de schuld. Razor liep het kleedhok in en kleden zich om voor hij met zijn tas terug naar het hoofdgebouw liep. Om zulke dingen kon hij zo kwaad worden. De docent wilde hem terug hebben, maar Razor negeerde hem volkomen. Dit pikte hij niet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cira

Cira

Aantal berichten : 869
Registratiedatum : 17-07-12
Leeftijd : 20

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    ma aug 20, 2012 10:22 pm

Cira keek verveeld rond en toen ze een knappe zwarte draak herkende keek ze aandachtig hoe hij vloog, wat had ze toch graag gewild dat ze zelf zo kon vliegen, vrij in de lucht, niet gekoppeld aan de grond. Haar draak had lange benen waardoor ze lange afstanden kon rennen of lopen zeker vulkaan op was het voor haar een makkie maar daarvoor was ze ook gemaakt om dicht bi jee nvulkaan te wonen. Ze keek aandachtig naar zijn staart hoe hij die bewoog en van uit haar ooghoek zag ze een blauwe draak op hem afvliegen, ze gromde in zich zelf, alweer die neven, ze werd er echt niet goed van, dat ze steeds weer is vervelend gingen doen. Ze ag Razor 1 van de neven ontwijken en hij wou weer landen toe nze die jongen op Razor af zag komen, hi jpakte zijn vleugels vast en beukte hem tegen de grond, ze deed har oortjes uit en keek boos naar de jongen, hij werd boos terug geroepen maar hij kreeg geen straf. 'Hem moet je hebben ik vloog zonder Talon te irriteren, Die kwal moet me altijd hebben net als Ebon! Rijkelui's kinderen Bah!' riep Razor terug voor hij terug veranderde en zijn ribben voelde schreinen. Ze stond metee nop en die beweging was niet gezond want haar schouder begon meteen pijn te doen. 'Weet je barst maar. Die twee trek je altijd voor!' Razor liep weg, Ze zag dat de docent hem terug wou, misschien meost ze eens aan haar broer vrage nof hij wou uitzoeken van welke familie die 2 neven waren dan kon ze ook meteen kijken hoe ze hun terug moest pakken... e rende achter Razor naar het hoofdgebouw en pakte toen zijn schouder 'Wacht nou even.' Zei ze hijgend En stopte met rennen 'Maak je maar gen zorgen, ik verzin wel iets om hun terug te pakken.' Zei ze nog steeds terwijl ze lichtjes hijgde.

_________________


If you see red eyes with me I give 1 tip, ren very hard and far away ...
Spoiler:
 


Call me maybe
Cira-Miss Ula
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor

Razor

Aantal berichten : 870
Registratiedatum : 14-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    ma aug 20, 2012 10:33 pm

Razor voelde dat iemand hem bij zijn schouder pakte. Het liefste had hij die gene een dreun verkocht, maar het kon net zo goed de docent zijn dus keek Razor alleen vernietigend om tot hij Cira herkende en luisterde naar wat ze zei. “dat za moeilijk gaan. Die twee komen overal onderuit!“ mopperde Razor en begon weer te lopen. Hij had er schoon genoeg van steeds de schuld te krijgen. Vlakbij de school plofte Razor in de tuin op een bankje. Zijn leven was al niet gemakkelijk voor hij hier heen kwam, maar zelfs nu zaten er klieren die hem niet met rust konden laten. “Eigenlijk zou ik ze graag hun koppen vn hun romp willen trekken!“ gromde Razor boos en zetten zijn handen onder zijn kin met de ellebogen op zijn benen, waarna Razor zijn ogen sloot en diep zuchten van ergernis!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cira

Cira

Aantal berichten : 869
Registratiedatum : 17-07-12
Leeftijd : 20

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    di aug 21, 2012 5:28 am

Ze zag zijn vernietigende blik en slikte even. “dat za moeilijk gaan. Die twee komen overal onderuit!“ mopperde Razor en begon weer te lopen. Cira zuchten en liep snel achter hem aan en zag hem op een bank zitten 'geloof me, zelfs die jongens kunnen niet overal onder uit, dat weet ik zelf heel goed.' Zei ze en ging naast hem zitten, ja Cira kwam uit een rijk gezin, ze had vaak dure kleding aan en had op de duurste en de beste scholen gezeten. “Eigenlijk zou ik ze graag hun koppen vn hun romp willen trekken!“ gromde Razor boos en zetten zijn handen onder zijn kin met de ellebogen op zijn benen, waarna Razor zijn ogen sloot en diep zuchten van ergernis! Ze keek hem aan en schudde haar hoofd 'Snap je het dan niet? Ze willen juist dat jij het doet, ze wille ndat jij boos word en dat de docenten het zien, ze vallen je steeds op openbare ruimtes waar kinderen en mensen bij zitten.' Zei ze zachtjes en zag haar broer i nde verte lopen 'We zien elkaar later wel, ik meot even mijn broer spreken.' Zei Cira, stond op en drukte een snelle kus op zijn wang en rende naar haar broer en vroeg hem mee te komen naar binnen...

Ik reageer wel op de andere topic daarna ^^

_________________


If you see red eyes with me I give 1 tip, ren very hard and far away ...
Spoiler:
 


Call me maybe
Cira-Miss Ula
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor

Razor

Aantal berichten : 870
Registratiedatum : 14-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    di aug 21, 2012 7:29 am

Wat Cira zei klonk niet meer dan logisch, maar toch kon het zijn woede niet stillen. Razor wilde voor een tijdje alleen zijn om alles op een rijtje te zetten zodat hij weer helder kon na denken. Ten Cira hem een snee kus gaf keek hij haar na. Ze was zo aardig en lief! Waarom had ze dan een bruut van een vader die haar zo hD behandelt? Razor wist het niet en stond op waarna hij naar zijn kamer terug ging. Deze dag wilde hij het liefste vergeten en dus deze dag geen lessen meer volgen, dat zou alleen maar stress geven en daae zat Razor echt niet op de wachten.

(Is goe)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: perfect day to get a Tan?    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
perfect day to get a Tan?
Terug naar boven 
Pagina 6 van 6Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Academy Wars :: Ingeniosi Dracones Academy :: The Garden-
Ga naar: