Academy Wars

Academy Wars gaat over twee vijandige scholen waar mensen leven die zich in draken kunnen veranderen.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I need your attention, this is a very important lesson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aureolus
Admin
avatar

Aantal berichten : 190
Registratiedatum : 12-07-12
Leeftijd : 21

Dragon Shifter
Leeftijd: : 26
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: I need your attention, this is a very important lesson   do jul 19, 2012 10:26 am

-open voor iedereen die les wil-

Hij wandelde door de gangen naar het lokaal. Het was erg groot en modern ingericht. Met een simpele beweging stak hij de sleutel in het gat en opende de ruimte. Er hingen posters met de bouw van het lichaam van een draak. Hij liet de deur openstaan en ging naar de bureau. Daar zette hij zijn rugzak neer, het was zo'n modern ding dat ook gebruikt werd door andere leerlingen, hij vond het handiger dan die klassieke leerkracht trollies of tassen die je in je hand moest dragen. Het was een zwarte eastpack. Hij nam een krijtje dat nog op de bureau lag en schreef met een sierlijk handschrift zijn naam op. Vervolgens ging hij achter de bureau zitten. Uit zijn tas nam hij enkele toetsen met multiple choice vragen en een pennenzak. De toetsen waren voor na de les en waren niet echt moeilijk. Het was een belangrijke les dus hij wilde dat iedereen goed oplette. Vandaag zou iedereen te weten komen hoe belangrijk hun draak was. Terwijl hij wachtte, tokkelde hij een ritmisch deuntje met zijn vingers op de bureau. Aureolus keek even of zijn kleren goed zaten. Hij had een wit hemd aangedaan waarvan de mouwen opgerold waren tot iets onder zijn ellebogen. De bovenste twee knopjes had hij open staan, zoals altijd en het zag er niet te overdreven uit. Voor de rest had hij zwarte sneakers aan en een normale, donkerblauwe jeans. Oké, hij zag er normaal uit. Sommigen dachten soms wel eens dat hij een leerling was, dan moest hij altijd inwendig lachen. Aureolus werd uit zijn gedachten gehaald door een leerling die al binnen kwam. Hij glimlachte vriendelijk.

_________________

I have found that if you love life,
life will love you allways

Master Aureolus x Tess

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://academywars.actieforum.com
Razor

avatar

Aantal berichten : 870
Registratiedatum : 14-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   do jul 19, 2012 6:53 pm

De zonne stralen boorde zich zijn kamer binnen. Gelukkig lag hij niet samen met een van de twee neven samen op een kamer, maar met een andere kamergenoot. Razor opende kreunend zijn ogen, vandaan hadden ze les van Master Aureolus. Na zich uit gerekt te hebben gleeg Razor uit bed en kleden zich aan. De les zou over hun draak gaan en Razor was benieuwd wat de Master daarover te vertellen had. Razor trok nu zijn jas niet aan en zetten zijn hoed niet op. Zijn oranje bril daarin tegen weer wel. Met een witte bloes en op gevouwen mouwen tot halverwegen zijn onderarmen en zijn zwarte jeans en zwarte schoenen pakte Razor zijn rugtas en streek even met de borstel door zijn warrige haren, maar daar was geen beginnen aan! Die zaten altijd door de war hoe graag Razor ze ook eens wat nettee wilde dragen... Met snelle stappen liep hij eerst naar de eetzaal en at twee sneedjes met broodbeleg voor Razor weer op stond en het lokaal ging zoeken van Master Aureolus. Razor kon het niet vinden en volgde daarom maar een paar leerlingen van zijn klas tot ze bij het lokaal aan kwamen. Achter het bureau zat Master Aureolus vriendelijk te glimlachen. De meiden voor Razor begonnen te giechelen bij zijn begroeting en Razor glimlachte vriendelijk terug voor hij een plaatstje zocht. Razor ging achterin aan de rechter kant van de klas zitten hij hoopte maar dat Tess en Cira bij hem zouden komen zitten? De tijd verstreek en Razor keek de klas even rond, het zag er modern uit. Iets waar hij weinig om gaf, maar hij voelde zich best op zijn gemak en soms bleef zijn blik op de Master hangen voor Razor zijn blik weer verder liet gaan vooral over de posters van de bouw van het draken lichaam vond Razor interesant!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cira

avatar

Aantal berichten : 869
Registratiedatum : 17-07-12
Leeftijd : 20

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   vr jul 20, 2012 2:02 am

Pff waar was die stomme diamantje nouw? dacht ze in zich zelf terwijl ze door haar sieradendoos rommelde, Ze had vandaag een topje aan waar je haar navel bij zag en voor haar navel zocht ze haar piercing, het was en klein ding die ze van haar moeder had gekregen maar het schitterde altijd goed in de zon, en vandag was er zon! Eindelijk, ze juigde zachtjes en deed het diamantje behendig in, keek even in haar spiegel en glimlachte, pakte haar schoudertas met een paar boeken er in oor de volgende lessen, Op haar zwarte hakjes liep ze naar de eetzaal hoe ze het ook wel noemde en schepte wat salade op, Cira was het gewend om vroeg op te staan want ze deed ongeveer een uur over om haar make-up en kleren bij elkaar te zoeken en op te doen en toch kwam ze altijd als laatste de eetzaal binnen. Toen alles op was ging ze met een paar klasgenoten van haar mee naar haar lokaal want Cira kende de weg nog steeds niet. vandaag had ze les van haar mentor ne headmaster en toen ze binnenkwam glimlachte ze charmant terug naar hem en keek de klas rond en zocht naar een plekje, daar achterin zag ze Razor posters bestuderen en glimlachend liep ze op hem af, zijn haar zat warig en hij had geen hoed op! Toen ze naast hem kwam haalde ze haar hand door zijn haar en ging naast hem zitten 'Ik hoop dat dit plekje niet bezet is.' Zei ze glimlachend.

_________________


If you see red eyes with me I give 1 tip, ren very hard and far away ...
Spoiler:
 


Call me maybe
Cira-Miss Ula
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tess

avatar

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 16-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 15
Academy: :

BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   vr jul 20, 2012 4:55 am

Tess wandelde door de gangen, ze was al een hele tijd op. Het was warm weer en ze had een licht oranje bloesje aan. Niet zo'n fel, maar meer zo van dat zonsondergang oranje. Verder had ze een kort jeansshortje aan en zwarte sneakers. Haar haren hingen losjes over haar schouders. Met haastige stappen zocht ze de weg, haar tas had ze over haar schouder hangen. Het was een bordeaux kleurige rugzak. Uiteindelijk zag ze een leerkracht en vroeg ze naar de weg. De man legde het haar vriendelijk uit en ze bedankte hem. Al snel vond ze het lokaal, ze was blij dat ze nog op tijd was. Aandachtig keek ze rond en ze ging naar Cira en Razor. Ze zette zich de bank die naast de twee stond. "Love is in the air..." Zei ze half lachend op een plagerige toon waarvan je wist dat ze het niet meende.

_________________


I know, I know if you give me the chance
I'll be the one that stands up tall
The one, that rise's above them
the one, who gets to be...
Somebody


Tess x Master Aureolus

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Razor

avatar

Aantal berichten : 870
Registratiedatum : 14-07-12

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   vr jul 20, 2012 6:00 am

Cira kwam na een tijdje binnen en streek door zijn haren heen. Razor keek haar even secpice aan, maar reageerde fel op wat Tes zei ookal meende ze niet wat ze zei. 'Ga even iemand anders treiteren!' gromde Razor vinnig, maar kreeg meteen een waarschuwende blik van Master Aureolus en begon in zijn tas te rommelen om het boek op te vissen die ze nodig hadden. Razor grijnsde nog even naar de twee meiden en legde het boek neer. 'Konden jullie het goed vinden? ik was blij zo vroeg op te zijn anders had ik nog door de gangen gelopen.' mompelde Razor vragend en keek even van Cira naar Tess.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cira

avatar

Aantal berichten : 869
Registratiedatum : 17-07-12
Leeftijd : 20

Dragon Shifter
Leeftijd: : 17
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   vr jul 20, 2012 9:44 am

Ze zag hoe tess innen kwam en 1 tafeltje naast hun ging zitten, ze grijnsde breed toen ze tess opmerking hoorde. "Love is in the air..." Zei ze half lachend op een plagerige toon, 'Ga even iemand anders treiteren!' gromde Razor vinnig, Ze meost nog meer lachen 'weetje, als je zo doorgaat koppel ik je nog aan iemand zodat je bij andere het niet probeert.' Zei ze plagerig en pakte haar boek uit haar schouder tas en legde het op haar tafel. . 'Konden jullie het goed vinden? ik was blij zo vroeg op te zijn anders had ik nog door de gangen gelopen.' Hoorde ze Razor zeggen en zuchten 'ou ik sta al vroeg op maar elke keer kom ik op het nippertje, en vraag niet wat ik dit keer aan het zoeken was.' Zei Cira zuchtend terwijl ze naar haar etui ocht.

_________________


If you see red eyes with me I give 1 tip, ren very hard and far away ...
Spoiler:
 


Call me maybe
Cira-Miss Ula
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I need your attention, this is a very important lesson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I need your attention, this is a very important lesson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music and Magic {Lesson 1}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Academy Wars :: Ingeniosi Dracones Academy :: The Classes :: Shift Theory-
Ga naar: