Academy Wars

Academy Wars gaat over twee vijandige scholen waar mensen leven die zich in draken kunnen veranderen.
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Draken geschiedenis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Aureolus
Admin
Master Aureolus

Aantal berichten : 190
Registratiedatum : 12-07-12
Leeftijd : 21

Dragon Shifter
Leeftijd: : 26
Academy: : Ingeniosi Dracones Academy

BerichtOnderwerp: Draken geschiedenis   ma jul 16, 2012 7:27 am

De 6 drakensoorten zijn niet uit het niets gekomen...

Er was een kleine nest van 6 draakjes geboren (ze kwamen uit eieren natuurlijk). Ze kregen elk hun eigen unieke naam. Red, Blue, Silver, Green, Black en Gold. Later ontdekte de broers dat ze allemaal een element bezaten. Red had vuur, Blue water, Silver lucht, Green aarde, Black schaduw en Gold goud. Als ze alle zes hun krachten samenbundelen, kunnen ze ongelofelijk krachtig zijn. Sinds hun geboorten, heeft iedere draak een element.

Red

Red bezat de kracht van het vuur, maar hij was altijd erg opvliegerig. Hj had het niet zo op Blue en ze hadden vaak ruzie. Dat zijn enkele dingen die de vuurdraken nog steeds hebben. Net zoals het talent voor spuwen. De meeste vuurdraken hebben rode-donkerrode-roodbruine schubben maar dit kan wel verschillen.

Blue

Blue bezat de kracht van het water en was de enige van de zes die kon zwemmen en duiken. Hij had het niet zo op Red, hij begreep nooit waarom hij overal zo opvliegerig op reageerde. De meeste draken hebben een blauwe tot zeegroene kleur van schubben.

Silver

Silver bezat de kracht van lucht. Hij had het niet zo op Green. Maar hij was erg sociaal en kon het met de rest best goed vinden, behalve Black, hij vond Black ook erg irritant. Niemand kon zo goed vliegen als hem en hij plaagde de rest dar soms wel eens mee. De meeste luchtdraken hebben witte, zilvere of heel lichtblauwe schubben.

Green

Green bezat de kracht van natuur én aarde. Hij ergerde zich altijd aan Silver zijn opschepperig gedoe, vooral omdat hij het hardst door hem werd geplaagt omdat zijn vliegkunsten niet zo goed waren. Maar hij was wel de beste graver. De meeste aarde draken hebben bruine tot groene schubben.

Gold

Gold en Black waren de ergste vijanden, ookal leken ze sterk op elkaar. Ze konden de vier elementen. Maar hun karakter was erg verschillend, Gold was erg vriendelijk en luisterde naar iedereens problemen, hij wilde ook erg veel draken helpen. Hij en Black hadden constant ruzie, maar voor de rest mocht iedereen hem wel. Gouden draken hebben altijd goude schubben.

Black

Black bezat net zoals Gold de vier elementen, maar hij haatte Gold verschrikkelijk, hoe kon hij zo goed zijn? Black hield er van om anderen hun leven te bezuren en ging het liefste alleen door het leven. Hij had niemand nodig. Iedereen had een hekel aan hem, niemand vond hem aardig. Schaduw draken hebben altijd zwarte of donkere schubben, zo donker dat het zwart lijkt.

Hopelijk weet je nu wat meer, vragen zijn altijd welkom.

_________________

I have found that if you love life,
life will love you allways

Master Aureolus x Tess

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://academywars.actieforum.com
 
Draken geschiedenis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Academy Wars :: Algemeen :: Informatie :: Informatie-
Ga naar: